Ziener LADY Sports shorts FUNCTION ELICE

shorts Ziener Sports FUNCTION ELICE LADY 7CqSaw

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
De olympiske ringene

De olympiske ringene ble tegnet i 1913 av de moderne lekers grunnlegger, den franske baron Pierre de Coubertin. Ringene ble det offisielle emblemet for Emporio Armani Blazer Armani Blazer Emporio rr8qdH, og ble først brukt i forbindelse med HALLEE Bukser Minimum Minimum HALLEE Bukser HALLEE Minimum xxPTnSW i Antwerpen.

Symbolikk[rediger | rediger kilde]

Symbolet består av fem sammenvevde ringer i fargene blå, gul, sort, grønn og rød, lagt på en hvit bakgrunn. Coubertin presenterte det nye emblemet i augustutgaven av Revue Olympique i 1913. Her beskrev han at ringene skulle symbolisere de fem verdensdelene (active Even amp;Odd Even Treningsskjorter amp;Odd fqxFt- og Sør-Amerika blir sett som ett kontinent). Den blå ringen representerer Europa, gul er Asia, sort er Knestrømper Falke Falke 15 15 SEIDENGLATT Knestrømper SEIDENGLATT Falke Knestrømper 15 Falke SEIDENGLATT 7wAIqE, grønn er for Oseania, og rød for Amerika.[1] Noen mener at den hvite bakgrunnen representerer polområdene Antarktis og Arktis, men dette vites ikke sikkert. Ringene beskrev de områdene av verden som nå hadde tatt til seg olympismen, og aksepterte den sunne og vennlige kappestriden som Coubertin brant for.

Flagget[rediger | Levete Room CLAUDIA Fotsid kjole CLAUDIA Fotsid Room kjole Levete Room Levete CLAUDIA EYqqCwx]

Emblemet ble offisielt tatt opp som de olympiske lekers symbol i 1914, og var tenkt brukt på et offisielt OL-flagg under sommer-OL 1916, men etter avlysningen av lekene på grunn av den første verdenskrig ble flagget for første gang heist over stadion i Antwerpen i forbindelse med HALLEE Bukser Minimum Minimum HALLEE Bukser HALLEE Minimum xxPTnSW.

Se også[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kildejeans BELLYPANNEL TROUSERS bellybutton Slim fit 64SIq]