Zoggs Zoggs Badedrakt STARBACK Zoggs STARBACK PERCH PERCH STARBACK Badedrakt Zoggs PERCH Badedrakt STARBACK PERCH Bw5Rx1q

Når du reiser, kan det være vanskelig å lære lokale språk og nøyaktig kommunisere med mennesker. How do you say "takk"? Hvordan bestiller du en kaffe eller en sandwich? Hvis du er på vei til et fremmed land, kan du trenge litt hjelp til å forstå språket. Og banebrytende teknologi gjør det enklere enn noensinne. Sikker papirordbøker og store språkbøker kan være en ting fra fortiden, men fortsett å lese for å finne de fem beste digitale oversetterne som er på markedet.

 • 01 av 05

  Best Overall: Brookstone Passport

  Du sparer:

  Kjøp fra Amazon

  Zoggs STARBACK Zoggs STARBACK STARBACK PERCH Badedrakt STARBACK Zoggs PERCH PERCH PERCH Badedrakt Badedrakt Zoggs

  Som et alternativ til å bære flere ordbøker på forskjellige språk, er Brookstone Passport et utmerket valg og gir mer enn 8 000 nyttige setninger. Enhetskrysset oversetter 12 internasjonale språk: engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, tyrkisk, nederlandsk, russisk, portugisisk, japansk, mandarin kinesisk og svensk. Måler 5. 4 x 4. 8 x 4 tommer, den bærbare oversetteren har åtte konverteringskategorier å velge mellom, og den snakker høyt og viser uttrykket på skjermen. En annen praktisk funksjon er at den lar deg lagre opp til 50 favorittfraser. Den leveres også med en innebygd personlig telefonbok for å holde orden og en automatisk avslått knapp med tilgang til passord.

 • PERCH Badedrakt PERCH Badedrakt PERCH STARBACK Zoggs STARBACK Zoggs Zoggs Zoggs Badedrakt PERCH STARBACK STARBACK 02 av 05

  Best for å lære spansk: ECTACO Partner 900 PRO Spansk

  Du sparer:

  BLOSSOM SPOT Perkins Bluser SHELL Petite Dorothy BILLIE HwtvxqIIKjøp fra Amazon

  Den palmeformede ECTACO Partner 900 er ideell for de som er interessert i å lære spansk. Den konverterer øyeblikkelig taltekst ved å gjenta det høyt eller snakke det på spansk eller engelsk, og har også en liste over andre funksjoner for å hjelpe deg med å lære språket. Ta et bilde av tekst (for eksempel en restaurantmeny) og konverterer den øyeblikkelig til engelsk (en Internett-tilkobling kreves for denne delen av programmet). Det er også en snakkende bildeordbok og phrasebook, samt et fullt språklæringsprogram med språklige kryssord og uttalehjelp. Oversetteren måler 6 x 3, 5 x 0,7 tommer og veier 9 8 ounces.

 • 03 av 05

  Best for å oversette kinesisk: Salange Iflytek Electronic Pocket Voice Translator

  Bluser Petite TUCK WINTER FLORAL DITSY SLEEVE Dorothy Perkins Z0q4qO

  Du sparer:

  Kjøp fra Amazon

  IflyTek har utviklet sin Auto Speech Recognition-teknologi som gjør at en enhet kan konvertere tale umiddelbart, og Salange Electronic Translator er lommestørrelse og lar brukerne oversette kinesisk til engelsk og engelsk til kinesisk. Enheten er utformet for å blokkere bakgrunnsstøy, slik at brukerne kan snakke tydelig inn i mikrofonen. Etter innspilling blir uttrykket oversatt til motsatt språk og "talt" av enheten. Salange er perfekt for de som trenger trening med "lyd" delen av et språk (det oversetter ikke skrevet ord) eller for kommunikasjon når de reiser. Oversetteren måler 3. 2 x 1. 6 x 1 tommer og har en micro SD-ladeledning.

 • 04 av 05

  Badedrakt Badedrakt STARBACK STARBACK Zoggs Zoggs Zoggs STARBACK PERCH PERCH PERCH Badedrakt Zoggs PERCH STARBACK Beste budsjett: Franklin TWE-118 5-språk europeisk oversetter

  Du sparer:

  Kjøp fra Amazon

  Zoggs Zoggs PERCH PERCH STARBACK STARBACK Badedrakt Badedrakt Zoggs PERCH STARBACK Zoggs STARBACK PERCH Badedrakt

  For en oversetter som får deg gjennom grunnleggende om flere europeiske språk uten å gi et stort hull i lommen, er Franklin TWE-118 et godt valg.Den håndholdte enheten oversetter til og fra engelsk, fransk, spansk, tysk og italiensk med mer enn 210 000 oversettelser tilgjengelig. Enheten måler 4. 25 x 2. 75 x. 62 og ligner en kalkulator, med et tastaturtastatur for å skrive inn ord og setninger. Det er en søkefunksjon som kategoriserer fraser til nyttige grupper som spisesteder, hoteller, veibeskrivelser, forretninger og mer. Det er også en innebygd valutaomformer, stavekontroller, databank for navn og telefonnumre og kalkulator, pluss en verdensklokke og spill.

  PERCH STARBACK Badedrakt PERCH STARBACK Zoggs Zoggs PERCH Badedrakt PERCH STARBACK Badedrakt STARBACK Zoggs Zoggs Fortsett til 5 av 5 nedenfor.

 • 05 av 05

  Best Text Scanner: Quicktionary Wizcom

  PERCH STARBACK STARBACK Badedrakt Zoggs Zoggs Zoggs STARBACK Badedrakt Badedrakt PERCH Zoggs PERCH PERCH STARBACK

  Du sparer:

  Kjøp fra Amazon

  Hvis du leter etter en enhet for å oversette nettsteder, bøker og andre dokumenter, er Quicktionary Wizcom et utmerket alternativ. Den digitale pennen kan skanne tekstdokumenter og vise dem på skjermen på engelsk, hebraisk, russisk, arabisk eller fransk. Designet med israelske turister i tankene har pennen også en innebygd ordbok med hebraiske ord og lokale setninger. Pennen gjenkjenner et stort utvalg skriftstørrelser, typer og farger, og har også et tastatur, slik at brukerne kan skrive bestemte ord for en umiddelbar oversettelse med mer enn 300 000 ord lastet inn i enheten. Pennen krever ikke at Wi-Fi skal brukes.